Ghebe cu oua

de gaby_gabytza in Mancaruri de legume, 27 Feb 2013 | 4493 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g ghebe
  • 4 oua
  • 3 cepe
  • 3 catei usturoi
  • 250 ml ulei
  • 1/2 lingurita sare
  • condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghebe cu oua:

Spalam ghebele foarte bine, le punem intr-o oala cu apa la fiert si le lasam sa fiarba un clocot.

Curatam ceapa, o taiem si o calim in ulei. Adaugam ghebele scurse de apa. Punem repede sarea, usturoiul curatat si pisat, condimentele si deasupra o cana cu apa. Lasam sa fiarba ghebele impreuna cu condimentele. La sfarsit cand vedem ca a scazut apa adaugam ouale batute. Le calim impreuna si luam de pe foc.

Servim cu mamaliguta 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghebe cu oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Rocsi 1

27.02.2013, 20:10

Mamei mele ii plac mult!

Lau 1

27.02.2013, 20:22

gustoase

Dya Daniela Andrei 1

28.02.2013, 19:27

Te invidiez! Imi amintesc ca atunci cand eram mici mancam mereu ghebe,,, dar le aduceam de la bunica mea, care locuia tot intr-o zona de munte.... in sarcina, am servit la un restaurant si mi-au facut o pofta nebuna, insa cautarile au fost in zadar!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci la ceaun